Emst, 12 februari 2018

International  Wellness Resorts begint het jaar ambitieus. De marktleider in de wellnessbranche neemt wellnessresort  SpaWellness Weesp over: “Het is een geweldig begin van het nieuwe jaar! Met SpaWellness Weesp breiden wij ons aanbod uit met een wellnessresort dicht bij  het kloppende hart van Nederland; Amsterdam.  Met deze locatie bieden wij ook onze gasten uit Amsterdam en omstreken een geweldige en uitstekend bereikbare locatie”, aldus  de directie van International Wellness resorts, dat SpaWellness Weesp kocht in februari 2018.

SpaWellness Weesp gaat verder onder de naam SpaWeesp. Na de voorjaarsvakantie gaat het resort vier weken dicht voor een complete renovatie : “Kwaliteit, hygiëne en een goede uitstraling vinden wij erg belangrijk. Wij hebben voor SpaWeesp geweldige plannen voor een Mediterraanse look, ook dit resort zal de verwachtingen weer overtreffen! Om dit te realiseren willen wij graag de tijd nemen om het personeel, de leveranciers en de omgeving goed te leren kennen. Na deze vier weken heropenen wij op feestelijke wijze het volledig vernieuwde SpaWeesp en bieden wij uiteraard aantrekkelijke kennismakingsarrangementen aan zodat iedereen SpaWeesp kan (her)ontdekken . Ook in deze regio kan je straks niet meer om ons heen.”

Internationaal Wellness Resorts heeft vorig jaar drie wellnessresorts overgenomen namelijk Thermen Holiday en SpaWell. Eind vorig jaar werd de eerste overname over de grens een feit met de overname van Hezemeer  in België. International Wellness Resorts heeft ambities om uit te breiden in Nederland en Europa: “Door het grote succes van onze Wellness formule, allemaal begonnen met de Veluwse Bron,  is het groter worden vanzelfsprekend  voor ons. De gast staat bij ons altijd centraal en dit resulteert zich onder andere in een groei van onze wellnessresorts. Uiteraard zijn we kritisch naar onszelf en kijken we altijd naar manieren om ons bedrijf te verbeteren. Alleen dan blijf je de beste. ”

International Wellness Resorts telt in totaal elfhonderd medewerkers en heeft daarnaast de volgende wellnessresorts onder haar hoede: Veluwse Bron, Elysium, SpaSense, SpaPuur, Zwaluwhoeve, SpaWell, Thermen Holiday en Hezemeer (België). Ook zijn de merken DagjeWellness.nl, WellnessInstituut en de Wellness Giftcard in eigendom van International Wellness Resorts.

logo Veluwsebron_CMYK

Contact

Postadres
Postbus 70
8160 AB Epe

 

Bezoekadres
Viskweekweg 10
8166 KJ Emst