header

De mooiste wellnessresorts

Maak kennis met de mooiste wellnessresorts van Europa. Wat ooit begon met wellnessresort Veluwse Bron in 2008 is inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met wel 12 resorts verspreid over Nederland, België en Duitsland. Welk resort je ook bezoekt, elk resort heeft zijn eigen karakter.

veluwsebron_online
vbb

Puur ontspannen in de Veluwse natuur gelegen aan een prachtig meer. Je vindt Veluwse Bron in Emst, tussen Apeldoorn en Zwolle, vlakbij de A50.

Veluwse Bron

elysium_online
eb1

Midden in het groene hart van de Rottemeren, dichtbij Den Haag en Rotterdam, vind je het grootste wellnessresort van Nederland: Elysium Bleiswijk.

Elysium

zwaluwhoeve_online
zh

Zwaluwhoeve: het bekendste wellnessresort van Nederland vind je nabij Harderwijk. Centraal geleden in het land met een eigen unieke stijl.

Zwaluwhoeve

thermenholiday_online
th

Ervaar de rust en ontsnap aan de drukte van alle dag. Maak kennis met de unieke faciliteiten in Schiedam, onder de rook van Rotterdam.

Thermen Holiday

spawell_online
sw1

Dit prachtige uitgestrekte wellnessresort ligt in Peize, vlakbij Groningen stad. Voorzien van een groot aantal moderne faciliteiten en een prachtige tuin.

SpaWell

spaweesp_online
swp

Wellnessresort SpaWeesp is een unicum op vele vlakken. Van de locatie onder de rook van Amsterdam tot de unieke Mediterraanse sfeer.

SpaWeesp

spapuur_online
sp

Onze kleinste vestiging is nog altijd relatief groot voor Nederlandse begrippen en ontvangt veel gasten in een setting van ‘Brabantse gezelligheid’.

SpaPuur

spasense_online
sss

Vlak bij Eindhoven ligt een wellnessresort dat voor veel mensen nog onbekend is. Maak kennis met échte gastvrijheid en Bourgonische gezelligheid.

SpaSense

hezemeer_online
hm

Midden in de bossen in Kempen (BE) vind je wellnessresort Hezemeer. Compleet met alle luxe die je mag verwachten tijdens een dagje wellness.

Hezemeer

bali_therme_online
bt

Tussen Osnabrück en Hannover in Duitsland vind je wellnessresort Bali Therme. Kom genieten van een vakantiegevoel tijdens het alledaagse leven.

Bali Therme

gut_sternhold_online
gs

Rijd door tot na Münster en Dortmund en je komt bij Gut Sternholz. Dit natuurrijke wellnessresort heeft een brede selectie aan sauna’s, baden en opgietingen.

Gut Sternholz

Marktleider in Europa

2008 was het jaar waarin alles begon voor International Wellness Resorts(IWR). Veluwse Bron werd geopend en was al snel hét toonaangevende wellnessresort van Nederland. Na de oprichting van IWR in 2011 werden in de daarop volgende jaren vele prachtige resorts toegevoegd aan IWR, waaronder Elysium in Bleiswijk, Thermen Holiday in Schiedam en Zwaluwhoeve in Hierden.

Inmiddels is IWR uitgegroeid tot een internationale organisatie met 11 wellnessresorts verdeeld over 3 landen: België, Duitsland en uiteraard Nederland. Hiermee is IWR marktleider in de wellnessbranche in Europa. Met aandacht voor maatschappelijke betrokkenheid, duurzaamheid en kwaliteit staat IWR samen met haar vestigingen midden in de samenleving en neemt IWR haar verantwoordelijkheid om de bedrijfsvoering zodanig in te richten dat rekening wordt gehouden met al deze aandachtspunten.

Coronamaatregelen

Sinds maart 2020 heeft het coronavirus de wereld in zijn greep. Vanaf het moment dat in alle landen de deuren moesten sluiten (meerdere keren), kwam voor ons de wereld even tot stilstand. Letterlijk. Daar waar we onze gasten normaal gesproken graag laten genieten van pure ontspanning, luxe en rust, heerste er ineens een compleet ander soort stilte. Geen gasten in onze resorts, lege baden en sauna’s. Iets waar we niet aan willen en kunnen wennen. Wij kunnen dan ook niet wachten om onze gasten weer het dagje wellness te kunnen bieden zoals ze dat van ons gewend zijn.

Bekijk de corona update

Contact

Postadres
Postbus 70
8160 AB Epe

 

Bezoekadres
Viskweekweg 10
8166 KJ Emst